Катрин Алексиева – директор ЦОП

Започнах работа като психолог в ЦОП – гр. Трън през 2019 г. Получих възможността да се запозная със същността на работата в сферата на социалните услуги и да стана част от една добре развита и организирана структура, която позволява на децата от община Трън да получават разнообразна подкрепа,  да развиват своите умения, да са ангажирани и да се чувстват пълноценни. Затова от момента, в който поех ръководния пост на центъра, с ясното съзнание, че доброто функциониране на услугата ще бъде в голяма степен моя отговорност, работя и се надявам да продължа да работя само и единствено в посока на подобряването на качеството на предлаганите услуги и цялостното развитие на ЦОП.

Филипина Филипова – социален работник

DSC00184 (Copy)

Радка Костадинова – социален работник

Аз съм Радка Костадинова. Не само името ми означава радост. Аз искам да нося радост на хората и за това работя в ЦОП – Трън, като социален работник. Естествено е децата да са приоритет – ако ги обичаме и подкрепяме като са малки, ще станат и силни и самоуверени, когато пораснат. Добра и грижовна майка съм, (опора на своите деца) и искам и другите деца да знаят, че не са сами в този живот. Старая се да съм почтена и уча и малките на почтеност.

DSC00610 (Copy)

Даниел Георгиев – психолог

Казвам се Даниел Георгиев. Работя в гр. Трън, Център за обществена подкрепа „Дъга”.  Длъжността ми е Психолог. Завършил съм магистратура по психология, бил съм член на управителния съвет на „Сдружение на Младите психолози”. Работил съм във Фондация „.П.У.Л.С.”, като психолог и социален работник. Обичам да работя с деца индивидуално и групово.

Калина Иванова – технически секретар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *