Лятна програма – м.август 2014 г.

През м.август 2014г. времето и вниманието на децата беше изцяло заето от дейности по лятната програма, организирани от ЦОП. Присъствието на малчуганите беше редовно, а всички игри, забавления, дори и обучения, предизвикаха голям интерес от тяхна страна.

За втора поредна година стартирането на лятната програма се проведе в природен парк Ждрелото, където децата се състезаваха, тичаха и играеха на воля. За най-добрите в игрите имаше и награди. Всички деца се включиха при подготовката на обяда, сервирането му и накрая похапнаха сладко, сладко…

По време на лятната програма се учиха да работят с пирограф. С малките си ръчички едва удържаха машинката, но всички стискаха зъби, за да стигнат до края. След това много се радваха от получения резултат.

В седмицата от 18 до 22 август най-редовните посетители бяха включени в дневен лагер с подсигурен обяд. през тази седмица направихме и два пикника на открито. с удоволствие слушаха историята на Света Петка, разказана им в скалния параклис в кв. Баринци. на Манастирски ливади браха и хапваха лешници, събираха билки и правеха букети от различни цветя.

За най-редовните беше организирана екскурзия до Аквапарк „Конца“ – с.Конска. Обучаваха се да плуват в басейните, радваха се на малките пързалки. Бяха много щастливи, защото някои от тях ходеха за първи път там.

Последният ден от лятната програма завърши със „Сценки по разкази от Чудомир“. Представлението предизвика емоции и много смях както у децата, така и у родителите и специалистите. За финал на родителите и децата беше прожектиран клип с най-интересните моменти от цялата лятна програма.

Снимки в Галерия – https://www.cop-tran.com/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F/

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *