Екип

Катрин Алексиева – директор ЦОП

Започнах работа като психолог в ЦОП – гр. Трън през 2019 г. Получих възможността да се запозная със същността на работата в сферата на социалните услуги и да стана част от една добре развита и организирана структура, която позволява на децата от община Трън да получават разнообразна подкрепа,  да развиват своите умения, да са ангажирани и да се чувстват пълноценни. Затова от момента, в който поех ръководния пост на центъра, с ясното съзнание, че доброто функциониране на услугата ще бъде в голяма степен моя отговорност, работя и се надявам да продължа да работя само и единствено в посока на подобряването на качеството на предлаганите услуги и цялостното развитие на ЦОП.

Филипина Филипова – социален работник

Започнах работа в ЦОП “ Дъга“ през 2017г. като социален работник. Вдъхновява ме промяната у децата. Това да виждам по – често усмивките на лицата им, както и избора им да бъдат смели и щастливи. Стремя се да създам подпомагащ процес за решаване на проблемите на потребителя.

Лиляна Асенова – социален работник

Аз съм Лиляна Асенова. Работя като социален работник в ЦОП “ Дъга“. Смятам, че мога да дам добри напътствия на децата, поради натрупания ми опит като социален работник във фондация ПИНК. Обичам да работя с деца, защото мога да им предам полезни ценности, за които да усвоят и да отворят врати за по – добро бъдеще, спокоен и честен живот.

Даниел Георгиев – психолог

Казвам се Даниел Георгиев. Работя в гр. Трън, Център за обществена подкрепа „Дъга”.  Длъжността ми е Психолог. Завършил съм магистратура по психология, бил съм член на управителния съвет на „Сдружение на Младите психолози”. Работил съм във Фондация „.П.У.Л.С.”, като психолог и социален работник. Обичам да работя с деца индивидуално и групово.

Калина Иванова – технически секретар

Започнах работа в ЦОП “ Дъга“ през 2020г., като технически секретар. С дългогодишния си опит искам да помогна за развитието на центъра и своевременно да се докосна до работата с деца.  Децата придобиват нови знания и умения, ново самочувствие, възможност да споделят своите преживявания и тревоги.